Aanvullende diensten

 • Pedicure

  Pedicure

  Maura Goring

  Hallo, ik ben Maura Goring en kwam eerst bij Villa Rittenborgh werken als verzorgende IG. Daarnaast volgde ik de opleiding pedicure en ben nu gediplomeerd pedicure. Als pedicure zorg ik ervoor dat u pijnvrij kunt (blijven) lopen en dat uw voeten er mooi en verzorgd uitzien. Ik ben aangesloten bij ProVoet.

  Bewoners kunnen bij mij o.a. terecht voor: 

  • Een pedicurebehandeling afgestemd op uw wensen en klachten
  • Het verwijderen van eelt en likdoorns
  • Diverse voetverzorgingsproducten
  • Het plaatsen van een nagelbeugel ter bestrijding van een ingroeiende nagel
 • Schoonheidsspecialist

  Schoonheidsspecialist

  Eline Minnaard 

  'Wie zich mooi voelt van buiten, voelt zich ook mooi van binnen.' Ik ben Eline Minnaard, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in de rijpere huid en ben u graag van dienst om u te laten genieten van een ontspannen schoonheidsbehandeling. Zowel bewoners binnen Villa Rittenborgh als daarbuiten vanaf 65 jaar kunnen hiervoor een afspraak maken via Zeeuws Woongenot of rechtstreeks met mij op 0113 - 70 02 42.

 • MondzorgPlus

  MondzorgPlus

  Els de Winter

  MondZorgPlus biedt gespecialiseerde mondzorg aan kwetsbare ouderen, die als gevolg van cognitieve en/of fysieke beperkingen niet of onvoldoende voor hun gebit kunnen zorgen en niet meer in staat zijn om een tandartspraktijk te bezoeken. MondZorgPlus brengt mondzorg naar hen toe; we behandelen onze cliënten in hun eigen, vertrouwde woonomgeving. Ook bedlegerige cliënten kunnen we behandelen. MondZorgPlus werkt hiervoor met speciale apparatuur, zoals een mobiele behandelunit, een comfortabele behandelstoel en een draagbaar digitaal röntgenapparaat.

  We stellen de client gerust als dat nodig is en nemen alle tijd voor een consult. Lukt het vandaag niet, dan proberen we het een andere keer, zo is ons uitgangspunt.

  Ik ben Els de Winter, preventie-assistente, en ben op woensdag te bereiken op telefoonnummer 06 - 55 46 94 39 en e-mail info@mondzorgplus.nl

  Lees meer

 • Kapster

  Kapster

  Nel Damen 

  Ik zal me even voorstellen: Ik ben Nel Damen, woonachtig in Koudekerke en werkzaam als ambulant kapster. Als ervaren kapster kom ik graag bij de mensen thuis, zo ook bij u in Villa Rittenborgh. Ik doe mijn werk gedreven en met veel plezier. Ik maak van uw haar elke keer weer een mooi kapsel. 

  U kunt mij bereiken op nel.damen01@gmail.com

   

 • Manicure

  Manicure

  Esther Crucq-Salamony
   
  Hallo, ik ben Esther Crucq-Salamony en ben eigenaresse van Nanomi Nails, Lashes & Brows, Dit is een salon voor nagels, wimpers en wenkbrauwen.

  Mijn passie voor nagels begon al op vrij jonge leeftijd, net zoals bij iedere jonge vrouw.
  In 2010 startte ik een cursus als nagelstyliste en behaalde daar het diploma.

  Oktober 2017 opende ik mijn salon in Middelburg.

  Oudere mensen hebben vaak wat dikkere, moeilijk te verzorgen nagels. Sinds 2022 help ik daarom desgewenst de nagels van bewoners van Villa Rittenborgh te verzorgen.