Wonen

Wanneer het zelfstandig thuis wonen niet meer gaat, of wanneer u niet meer in uw eigen huis wilt blijven wonen, kunt u ervoor kiezen een studio te huren bij Villa Rittenborgh. Hiervoor is een wet langdurige zorg (WLZ) indicatie nodig, met minimaal zorgzwaarte vijf, VV5 of LG5.

Neem even contact met ons op, om te vragen of er een studio vrij is. 

Het wooncomfort van de bewoners is groot. Er is veel loopruimte en er is altijd een plaats waar bewoners zich kunnen terugtrekken. Naast de eigen woon/slaapkamer kan men gebruikmaken van onze klassiek ingerichte, grote gemeenschappelijke woonkamers, de keuken en de ruime serre met uitkijk op de achtertuin en het park Toorenvliedt. Zeeuws Woongenot heeft twee koks in dienst die dagelijks de warme maaltijd bereiden. 

Woonservice

Het huren van een studio binnen Villa Rittenborgh is voor eigen rekening. De prijzen verschillen per grootte en ligging van de studio. Er wordt een vast tarief (all in) gehanteerd, per maand. Deze variëren van € 2.400,- tot € 3.500,- per maand. Onder deze kosten vallen de onderstaande woonservices. 

  • Huur studio en gebruik algemene ruimten 
  • Energiekosten (water, gas, elektra) 
  • Schoonmaakkosten 
  • Verzorging van de was, met uitzondering van chemisch reinigen
  • Telefoon en TV kosten
  • Domotica 

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze locatie manager. De gegevens zijn te vinden op de contactpagina

Kok bereid de maaltijd

Wonen naast Park Toorenvliedt

Het buitenleven staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit Villa Rittenborgh kijk je uit op de ruime gemeenschappelijke tuin waar met mooi weer regelmatig vertoeft wordt. Villa Rittenborgh grenst aan park Toorenvliedt. Hier wordt meermaals per week gewandeld. We vinden het belangrijk dat onze bewoners op zoveel mogelijk vlakken kunnen leven zoals zij dat willen. Genieten van het buiten zijn, in de tuin werken, wandelen of van het zonnetje genieten horen hier bij.

Impressie van de studio's

Grote studio

Deze ruime studio heeft een oppervlakte van 45m2 en is daarbij geschikt voor twee personen. De studio beschikt over een luxe uitgevoerde badkamer en pantry met koelkast. 

Plattegrond studio groot

Middelgrote studio

Deze ruime studio is 39m2 groot. De studio beschikt over een luxe uitgevoerde badkamer en pantry met koelkast. Ook deze is geschikt voor 2 personen.

Middelgrote studio

Middelkleine studio

Deze studio is 28m2 groot en bevindt zich onder de kap van de villa. Naast een luxe uitgevoerde badkamer en pantry met koelkast, heeft deze studio de beschikking over een loggia, wat een ruimtelijke toevoeging geeft aan de kamer, en waar je bij lekker weer buiten kunt zitten.

Middelkleine studio

Kleine studio

Deze kleine studio heeft een oppervlakte van 25m2 en is voorzien van luxe badkamer en pantry met koelkast.

Bij deze studio kunt u gebruik maken van het balkon dat uitkijkt op de achtertuin en het park. 

Kleine studio