Ouderenzorg

Bij Zeeuws Woongenot bieden we ouderenzorg aan. In Villa Rittenborgh kunnen ouderen ouderenzorg in huis ontvangen. Dit gaat dan om kleinschalige ouderenzorg. Ouderen huren een studio in Villa Rittenborgh en betalen hiervoor een huurprijs per maand. In deze huurprijs zitten een aantal woonservices inbegrepen voor de ouderenzorg. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakkosten en persoonlijke verzorging, maar ook energiekosten en eten en drinken. Zo kunnen we ouderenzorg in huis aanbieden en de ouderen ontzorgen.

Meer informatie over studio's

Welzijn ouderenzorg

We vinden welzijn in ouderenzorg erg belangrijk. Daarom voeren we elke dag een aantal activiteiten uit waar ouderen aan deel kunnen nemen. Ouderenzorg dementie heeft dus niet alleen te maken met zorg, maar ook met welzijn. Dat is waar wij voor staan bij Zeeuws Woongenot, genieten.

Dagbesteding

Dagbesteding dansen

Soorten ouderenzorg

Er zijn verschillende soorten ouderenzorg, maar bij Zeeuws Woongenot gaan we voor mensgerichte ouderenzorg. Om bij Zeeuws Woongenot gebruik te kunnen maken van ouderenzorg, moet er een indicatie aangevraagd worden. Deze indicatie ouderenzorg kunt u aanvragen bij uw gemeente.

Foto bewoner met familielid