Opvang dementerende ouderen

Bij Zeeuws Woongenot bieden we opvang aan voor dementerende ouderen. Gedurende de dag worden activiteiten uitgevoerd met een welzijnsmedewerker. De activiteiten bestaan uit ochtendgymnastiek, bloemen plukken, fietsen, spelletjes doen of wandelen in het park. Naast deze activiteiten op de opvang dementerende ouderen worden er ook uitjes gepland. Denk hierbij aan een ritje met de paardentram of een uitstapje naar de pluktuin.

Meer informatie over dagbesteding

Zorg dementerende ouderen

Naast opvang voor dementerende ouderen, bieden we ook zorg aan voor dementerende ouderen. Wij leveren zorg op maat. Hiervoor kijken we naar het individu, dus naar welke zorg de demente bejaarde nodig heeft. Bij zorg dementerende ouderen staan we ervoor dat demente bejaarden hun interesses zoveel mogelijk voortzetten.  

Meer informatie

Dagbesteding dansen

Verzorgingshuis voor dementerenden

Villa Rittenborgh is een verzorgingshuis voor (dementerende) ouderen. We bieden hier verzorging voor dementerende ouderen die door hun zorgvraag niet meer thuis kunnen wonen. Om in Villa Rittenborgh te wonen hoeft de oudere niet dementerend te zijn. Er kan ook een andere zorgvraag spelen, waardoor de oudere niet meer zelfstandig thuis kan wonen en verzorging nodig heeft.

Foto villa rittenborgh